Compozitii pentru torturi in pasta de zahar si migdale cu mai multe etaje:

» ALEXA – crema fina de ciocolata alba cu crema de vanilie si crema fina de ciocolata neagra cu foi de rulada alba;

» CIOCOLATĂ CU FRUCTE PĂDURE – crema de ciocolata belgiana cu lapte si fructe de padure, cu foi de rulada neagra;

» NOCCIOLA – crema de ciocolata belgiana alba, caramel, alune, foaie de ciocolata neagra;

» 3 CIOCOLATE – foaie alba, 3 tipuri de creme: de ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba;

» FRAMBOISE – blat cu nuca, cream-cheese, zmeura, ciocolata belgiana alba.
Compozitii pentru torturi fara pasta de zahar si migdale:

» ALEXA – crema fina de ciocolata alba cu crema de vanilie si crema fina de ciocolata neagra cu foi de rulada alba;

» CIOCOLATĂ CU FRUCTE PĂDURE – crema de ciocolata belgiana cu lapte si fructe de padure, cu foi de rulada neagra;

» NOCCIOLA – crema de ciocolata belgiana alba, caramel, alune, foaie de ciocolata neagra;

» MOUSSE CIOCOLATA – crema de ciocolata belgiana cu lapte, blat de ciocolata, sirop de rom;

» HARISSA – blat alb şi blat ciocolata, crema de ciocolata belgiana cu lapte, crema de vanilie, sirop de zahar ars, nuci caramelizate;

» 3 CIOCOLATE – foaie alba, 3 tipuri de creme: de ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba;

» CIOCOLATA MENTA – foaie neagra, mousse de ciocolata cu lapte belgiana, crema de ciocolata belgiana alba cu menta.

» AMANDINĂ- blat de cacao, ganache de ciocolata, sirop rom;

» PROFITEROL-blat de cacao, sirop rom, gogosi ecler umplute cu crema de vanilie;

» DIPLOMAT-foaie rulada, sarlota, fructe.

» OREO- Ciocolata Alba, frisca, biscuiti Oreo;

» ZMEURA-Ciocolata belgiana, mascarpone, zmeura, frisca, pralin crocant zmeura;

» ORANJ-Blat de morcov cu scortisoara, portocala si nuca, mousse de ciocolata belgiana cu lapte, frisca naturala;

» TREND- foaie speciala cu iaurt si crema de vanilie.

» FRAMBOISE- blat cu nuca, cream-cheese, zmeura, ciocolata belgiana alba;